Bir İnceleme Yangın Kapısı

Wiki Article

Test İşlemleri: Baplar rutin aralıklarla yetkililer aracılığıyla test edilmelidir. Kapıların her an ulaşılabilir olması ve yakın çdüzenışması önemlidir.

Elektrikler kesik olduğunda dahi geceleri parlayan bir kuruluşda olan bu yazılar ağır durumların reviş göstericisidir.

Başka bir şpeş ise bapların külliyen kemiksiz duracağı durumlarda geçerlidir. Bu şarta gereğince şayet yangın kapısı olağan zamanlarda kapanmayacak ve ayan şekilde kullanılacaksa bir sensör bulunmalıdır. 

Yangın kapısı, yaman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Kötü sızmasını kösteklemek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Bununla alay malay kötüdaki kriterlere mevla olan yerlerde birlik yangın çıkışı ya da yangın merdiveni zorunlu olarak olması kabul edilir.

şüphesiz yangın merdivenlerini kullanan söndürme ve müdahale ika ekipleri olacaktır. Onlar yangın baplarının nasıl açılması icap ettiğini bilmektedirler ancak bunu yangın simultane rastgele bir eksperlik vadiı olmayan birinin denemesi sorun yaratacaktır.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, bozuk yangın çıkış bapsı olarak tercih edilebilir.

Mafevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlayabiliriz. Örneğin 120 zaman dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde olduğu gibi farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı yapım edebiliriz.

Kimlik ve sertifikalar: Yangın kapısı seçerken, kapının onat Yangın Çıkış Kapısı standartlara ve yönetmeliklere yakışır olup olmadığını tespit etmek karınin kimlik ve sertifikalar kontrolör edilmelidir.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını sağlar.

Bu sayede insanoğluın emniyetli bir şekilde binayı vazgeçme etmesine yahut yangınla uğraş ekiplerinin çalışmasına olanak katkısızlar. Yangın kapıları alelumum otomatik olarak kapanan ve ürkü pası kabilinden ivedi durumlarda kolayca açılabilen özelliklere sahiptir. Böylelikle yangın sırasında insanoğluın hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

Güvenlik: Evgin çışitaa yardımcı olan kapılar kilitlenme mekanizmasına mevla olmamalıdır. Evgin durumlarda bapların her an peyda olması insanoğluın çıkışını kolaylaştırır.

kaynağı bileğkonutir]

Sadece kapının açılması görevini yerine getirmekle kalmayan Panik Amerikan bar aynı zamanda bapnın emniyetli olarak kapanmasını katkısızlar.

Report this wiki page